Νικος ΠαναγιωτοπουλοςEπισκεψεις

Ήταν η δεύτερη μου επίσκεψη στο εργαστήριου Νίκου.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος , άνθρωπος με χαμηλό προφίλ αλλά σπουδαίος καλλιτέχνης , γεννήθηκε στη Μεσσήνη. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε ελεύθερες σπουδές ζωγραφικής στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του επιμελητήριου εικαστικών τεχνών. Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις .

Έτσι λοιπόν στο εργαστήριο του , ένα χώρο γεμάτο με φως , πινέλα , χρώματα , και εικόνες , απόλαυσα τον καφέ μου και μίλησα με το Νίκο για τη νέα του δουλεία που είναι ακουαρέλες με παλιά σπίτια της Μεσσήνης . Μου άρεσε πολύ και αυτή η δουλεία του , με ταξιδέψε χρόνια πίσω σε μια ζωή πιο απλή , πιο ήρεμη , πιο χρωματιστή .

Τα εγκαίνια της έκθεσης του << ‘Εν Μεσσήνη >> θα πραγματοποιηθούν την τέταρτη 4 Απρίλιου , στο καφενείο-ποτοπωλείο << Εβδόμη συμφωνία >> και ώρα 19.30 στον πεζόδρομο Γεωργιαδου 6 , στη Μεσσήνη .

Όσο για μένα θα ήθελα να πω ότι είχα ξαναβρεθεί στο χώρο αυτό με το Νίκο και κοιτάζοντας τις παλιές και τις νέες εικόνες μου διαπίστωσα ότι είχα δυο διαφορετικές εικόνες , λες και δεν τις είχα κάνει εγώ . Συμπέρασμα μου είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουμε , γινόμαστε διαφορετικοί , μαθαίνουμε και δημιουργούμε εικόνες που φωτογραφίζουν τη διάθεση μας ή ακόμα και την ψυχή μας …….saa 1 saa 2 saa 3 saa 4 saa 5 saa 6